Som Distribuidor premium de rational

Partners:

Excel·lència en cuines professionals

Rational

RATIONAL, líder mundial en transmissió de calor per a cuines professionals, ofereix solucions de primera classe. Amb 120 milions de menjars preparats diàriament a tot el món utilitzant equips RATIONAL.
RATIONAL comercialitza dues línies de producte: el iCombi Pro , un forn mixt professional, i el iVario Pro , un equip multifuncional 3 en 1: marmita, paella basculant i fregidora. Ambdós disposen d’intel·ligència de cocció, alta capacitat productiva i màxima eficiència.

La intel·ligència de cocció és el que fa que els equips RATIONAL siguin únics. El iCombi Pro i el funcionen amb el sistema únic d’una cocció intel·ligent que sent, detecta, pensa i anticipa, aprèn del xef i fins i tot es comunica amb ell. Aquests equips són els aliats perfectes per a cuines de restaurants, hostaleria, serveis de càtering i col·lectivitats.

La màxima eficiència energètica i productiva, juntament amb la reducció de desperdicis alimentaris, són algunes de les principals avantatges que aquests equips poden aportar al dia a dia de qualsevol cuina professional. A més, ofereixen una alta qualitat nutricional dels aliments cuinats, homogeneïtat i asseguren que el client sempre obtingui la mateixa qualitat al seu establiment, dia rere dia.

Nostra aula de formació

Una vegada a l’any, realitzem una RATIONAL ACADEMY exclusiva per als usuaris de forns RATIONAL per ajudar-los a perfeccionar les cocció més complexes. Aprofita aquesta oportunitat per dominar l’art de la cuina amb Rational a Reus!

Formulari de contacte

Escriviu-nos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.